Maggie’s Cancer Caring Centre Aberdeen, Scotland

MC Extrenal

Maggie’s Cancer Caring Centre in Aberdeen, Scotland offers emotional, social and practical support to those living with cancer and their families. Oslo-based studio Snøhetta in collaboration with the Scottish firm Halliday Fraser Munro created the centre as a curved pebble-shaped building. Maggie’s Caring Centre is designed with a concrete characteristic exterior and timber interior, which promotes the intimacy and welcoming environment for visitors. Solus Solutions have implemented Luminos Vector V12 linear LED profile on an adjustable mount for the concealed under bench lighting, this augments the reflection from the curved walls creating a warm atmosphere.

 

mcex2MCInt1Mcint2

 

 

 

 

 

Sorry, comments are closed for this post.